Uke seks

Hei – og velkommen til en ny blogg kategori! «Denne uken jobber jeg med…»
Flere lurer på hvordan ukene mine ser ut… og hvordan jeg jobber! Så her skal du få direkte insights! Hver uke, så sant jeg klarer, så skal du få en liten update!

Det skjer mye noen ganger, og dagene består ikke bare av å «lage egne ting» som ei sa her om dagen. «Det må være fint å lage egne ting» – og YES! det er absolutt det! Det er jo drømmen min, men det er bare en liten del av det å drive bedrift… Jeg har bodd inni dataen min i flere måneder og hatt mindre tid til produksjon.  (Nå må jeg dra frem de som støper smykkene mine; Edelmetallstøperiet AS, de gjør produksjonen min mye enklere, heldigvis!)  Men det har tatt tid å lage ny designprofil uten ekstra budsjett, det har gjort at noen ting har blitt satt på vent, og noen ting har stagnert. Jeg har også måttet velge bort en god del ting. Men akkurat det er helt ok, jeg rekker ikke alt jeg starter på. Sånn er det bare 🙂 Og det er faktisk bra! Fokus og Enkelhet – er mine nye fokusord!

Så… for å bli litt bedre kjent, skal jeg prøve å gjøre dette hver uke!

Denne uken jobber jeg med…:

1. RINGER! Nå har jeg endelig fått igang ring produksjon! Og det har resultert i 2 stk. En til dame og en til herre.
Jeg har gått å surret med ringer i en lang periode, men det er først når jeg setter med ned å tegner, at jeg klarer å se hvor retningen går. Jeg var innom regulerbare ringer også, men når formen ble definert var ikke det aktuelt lenger. Jeg sendte ideen min til støperen, og fikk disse i retur: Det er et lite kick å se ideen sin i 3d format… Jeg digger den prosessen!

Herre3 Herre2 Herre1 Dame4 Dame3 Dame2 Dame1De første støpte jeg i Rosegull. De ble super nydelige! Neste støp ble i sølv. De har jeg i butikken hos meg, så der er det bare å komme innom for å prøve og se!
Her er de ferdige modellene, i blank finnish!
kjærlighetsringer draape2 draape1Jeg er spesielt veldig fornøyd med dråpeformen på dameringen. Den er veldig god å ha på!
Den tipper mot den andre fingeren, og du kan velge om hjertet eller oksen skal vises.

Disse, sammen, er tenkt som kjærlighetsringer. Hvis du vil.
Det finnes så mange forskjellige brudepar, og jeg har latt meg inspireres av Elin, og hennes brudekjole produksjon. Og et utsagn hun hadde her rett før forrige Bryllupslounge.
Hun har alle typer bruder innom! De skal ha tradisjonelle, utradisjonelle, som feks røde kjoler, rosa tyllskjørt eller en kremhvit ullkjole. Hver og en av kjolene er «brudens brudekjole» – de bæres med kjærlighet. Og det synes jeg er så flott! Elin syr historier inn i kjolene sine… Det fikk meg til å ville lage noen litt uvanlige kjærlighetsringer til årets Bryllupslounge. Men… dette er også kule statementsringer – som du kan få av deg selv også 🙂

2. HÅND MALTE TOPPER. Disse håndlagede t-skjortene har blitt tatt så godt i mot! Jeg maler hver eneste topp, helt unik, og Elin syr dem sammen og tar siste finnish med bling på – hvis det trengs. Nå har jeg også laget noen trykk på sorte topper! De har enten gull eller bronse trykk, eller en blanding. Det er så kult å se hvor forskjellige de blir! Jeg legger ut noen bilder av de etterhvert!

line_m_topp1 - Kopi topp_malt_1 line_m_topp2
Ønsker du din egen? Ta kontakt med meg på tlf 93039946 – eller epost line@linewestgaard.no

3. SYNGING. Jeg har sagt ja til å være vertinne på Åpen Mikrofon i Ås Kulturhus. Og da må det øves litt. Så det har blitt tid til det også på dagtid. Det er her jeg går ut av min komfortsone og strekker grenser. Men det er moro da. Jeg liker jo «Fearless Living», som jeg kaller det. Sang er en stor det av det. Og det blir som det blir, men moro-faktoren er ekstremt høy! Ihvertfall på øving 😀 Sceneskrekken er der fremdeles. Som bølger som slår inn når det gjelder.

Line

Facebook Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *