Jeg flytter til by`n!

YES! Nå er det er realitet – og jeg gleder meg som en unge!
Jeg har fått tak i et lokale i «by`n» dvs Ås Sentrum! Yeah! Nærmere bestemt Moerveien 5 (Vektergården), 1 etg. Høyre side av bygget.

Niks, det blir ikke en «vanlig» butikk, men det blir min nye base og det er på tide å «flytte» på denne kroppen.
Konseptet blir til mens jeg går, og jeg er fremdeles hekta på «nettuniverset» mitt – så nettbutikken er der den er 24/7.

Men jeg flytter «hovedkontoret» til bedriften hit. Synes «hovedkontor» høres fancy ut 😀
Men det som blir FANCY er de kommende Pop Up Eventene som kommer til å finne sted her!
En Pop Up Shop, er som det ligger i ordet; en butikk som Popper opp, for en kort periode. Så dette blir LIMITED og man må benytte sjansen de gangene i året dette skjer.
Jeg ønsker ikke å gi slipp på den friheten jeg har hatt med hjemmekontor, og lagerbeholdning og verkstedet må fremdeles pleies, så på daglig basis
må man booke avtale for å diskutere smykker, designs og spesialbestillinger! Men da finner du meg altså i det bygget der.

Men litt mer om dette POP UP Konseptet!
Dette er en fin måte for både meg og kundene å møtes, og det å ta og kjenne på produktene. Nettbutikken vil til enhver tid inneholde hele varelageret, Pop Up butikken vil være basert på temaer, og inneholde en blanding av basis kolleksjoner og nye kolleksjoner laget kun for denne Pop Up Shoppen!

Det vil bli lagt stor vekt på utstillingene og jeg håper å kunne bidra til et spennende innslag i Ås Sentrum – et sentrum som har blitt veldig fint, og det er så mange dyktige folk som tør å satse der, og jeg håper å bli et fint tilskudd til dette!
Men som sagt, ingen heltidsbutikk, men litt spice innimellom!
Og det vil bli godt annonsert 🙂

Togstasjonen ligger i umiddelbar nærhet, så her er det mulig å ta en utflukt ut til byen på landet! Og ja vi har Waynes Coffee, kortreist mat, blind ku, klesbutikker, helseprodukter, bokhandel, lekebutikk, interiørbutikk, bar, spisesteder med STORT utvalg – hva mer trenger du???

Line
pop up design butikk

Facebook Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *