Work Chic Styling

Det er ikke likegyldig hva vi har på oss på jobb. Også som Grunder med hjemmekontor! Jeg labber ytterst sjelden rundt i joggings når jeg er på jobb. Og det er jeg også når jeg går inn døra til det som er hjemmekontoret mitt.
Jeg kler meg intuitivt og er litt kamelon. Jeg tilpasser stilen etter agendaen min! Akkurat som mindsettet må være på plass, må også klesstilen undertegne det jeg står for og har på agendaen! Det hjelper å ha selvtillitt i stilen sin.

Min favorittstyling for arbeidsdagene mine nå, er som den under. Dressbukse og en lekker silketopp, med et langt smykke med Fearless attitude!
Komfortabelt, jeg takler ikke trange bukser på kaldedager, så gjerne litt løse plagg og i de utrolig fine høstfargene du finner i butikken nå! (Da får ullet plass under også)

Denne stylen kan du shoppe på Miinto, der jeg henter mine inspirasjonsfoto fra – nå er det så mye lekkert der!

Bukse: Cayenne Pants fra Gestuz / Silkebluse fra Ane Mone /  Veske fra Enzo Poli / Smykke fra Line Westgaard
style_collage_workchic

Facebook Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *