Styling – Bohemian Summer

Bohem Hippie SmykkerSexy, romantisk, bohem. Denne stilen er super for sommeren – og den har tatt meg også!

Jeg fikk ta den helt ut forrige lørdag da jeg sto på scenen med VÅISES som «Hippie-Torill», og selv om Oxen ikke fantes på 60 tallet, fikk jeg mikset den inn med et originalt smykke fra min mors konfirmasjon.
Jeg skal ærlig innrømme at jeg digger stilen til «Hippie-Toril», med løshår og stoore solbriller. Du vil nok se meg litt inspirert av dette i sommer. Selv om scene kostyme er en ting, og sommerbohem noe annet.

Men lagvis med smykker er ikke noe som vil forsvinne med det første, og jeg blander gjerne smykkestiler, farger og uttrykk. Kom gjerne innom showrommet og få hjelp til smykkestyling!
Du treffer meg Lørdag 10-15 og Søndag 12-15. Datoer: 20/21 Juni, 27/28 Juni, 4/5 Juli.
Stikkord for å sette sammen flere smykker. Lagvis, dvs under hverandre. Maks tre.
Oxen kommer i tre forskjellige størrelser. Stor, medium og mini.
s_g_m_litenonyx_42cmMini er nydelig i halsgropen, eller langt kjede. Skal du ha flere Oxer, kan du ha to anheng i likt metall, men med forskjellige stener, og en i kort lenke og en i lang.

Mini mikses også godt med en av de store. Ikke alle tre på en gang, hold deg til to som skaper dynamikk. De to største er litt for nærme hverandre og skaper ikke den spennende kontrasten sammen, som det den lille gjør sammen med en av de store.
s_g_doulbekjedehalssmykke_stor_tambak_70cmJeg lager også gjerne din variant, med ditt valg av stener. Da får du det helt personlige preget på din sammensetning.
Jeg kan også tilpasse Oxen til et av dine egne smykker!
La deg også inspirere til styling, som jeg, av dette Pintrestboardet!
Oxen vil helt klart passe inn sammen med dine andre smykker! Se utvalget i nettbutikken her, men ikke nøl med å sende en forespørsel om egen design!

Line W.

Ps. Les mer om VÅISES inne på www.stemmeskolen.no – sang har blitt mitt livs lille krydder – og er det mest fryktbaserte jeg noen gang har møtt på. Men det er da magien setter inn… og det har blitt nok en kanal for mine 100 armer – og et uttrykk for valg, lidenskap og det å bli kjent med seg selv.

Og for inspirasjonen til «Hippie-Torill» sjekk ut dette her; SCENE INSPIRASJON

Facebook Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *